tirsdag den 29. november 2011

SMØLF!!!

Så kom de skønne skønne smølfer. De er valgt ud fra at vi er en sportsfamilie - allermest til ishockey - og en enkelt fadbamse glider også ned!!!
Mon man kan få en strikkesmølf????? Jeg har endnu ikke bestemt, om de skal ende som kalendergaver til sønnen eller om jeg selv skal beholde dem?? De er jo gamle og ikke så legevenlige, da de er fyldt med pfathalater. Men de ønsker sig et hus lavet af Mette Kirkesjovsmølf som også har leveret disse smølfer.
Dette skønne smølfehus, kan vindes lige her og chancerne er kæmpestore. (Jeg kan ikke finde ud af at linke direkte, men hvis du klikker ind på Mette's omtale kan du sagtens finde videre)

6 kommentarer:

 1. Hvor er de fine. Hvis du tjekker lauras blog http://lindersverden.blogspot.com/, så kan du finde opskriften på en hæklet smølf. Mine piger efterspurgte en, og Laura tog opfordringen op :-)

  SvarSlet
 2. Ja den er så fin og jeg har tit set den og håbet på, at jeg kunne hækle sådan en. Jeg er desværre ikke særlig god til at hækle, så jeg skal vist prøve nogle mindre udfordringer først.
  KH Charlotte

  SvarSlet
 3. Hej charlotte - har set dine overskønne veste hos mette og ville høre hvad du skulle have for at lave sådan en skønhed til min datter på 2.. evt en byttehandel hvis der er noget fra min blog du kan bruge..

  VH Rikke

  SvarSlet
 4. Hejsa :)
  Velkommen til min give away, og ih hvor dejligt med en blog man ikke har været inde på før :D
  Jeg er også blevet helt betaget af de små blå fyre, men min samling er desværre ikke så stor endnu - det kommer jo nok ;)

  SvarSlet
 5. Rikke jeg har lige ret så travlt med nogle bestillinger her inden jul. Har lige flygtigt været forbi din blog, der var ikke lige umiddelbart noget jeg manglede. Jeg sælger også vestene til en pris på 200pp op til str. 2 år og derefter stiger de lidt alt efter størrelsen.

  KH Charlotte

  SvarSlet
 6. Smølfer er et hit :)

  Fin blog du har her :)

  SvarSlet