torsdag den 12. januar 2012

Nytårsforsæt # 1

               Jeg vil være lækker!!!!!!!!!!
                                                                                   (Billedet er hugget i cyberspace)

Jeg vil absolut ikke ende som på billedet. Så jeg forsøger at komme i kontakt med min viljestyrke og det går da nogenlunde. Stort set ingen slik og forholdsvis sund mad og mindre portioner, og så mere motion! Det har allerede givet bonus, der røg 3 kg på den første uge. Siden har det så gået lidt den anden vej, ikke fordi jeg har trådt ved siden af, nok mere på grund af manglende træning. Det er ski ikke nemt, når man så får ret så ondt i ryggen. Jeg tror ikke jeg kan give motionen skylden for ryggen, nok nærmere bloggeriet, så pas lige på hvordan i sidder, når i er på rundtur i Blogland!!!! Nu må jeg afsted til Fitness World, for at forbrænde et par hundrede kalorier.

6 kommentarer:

 1. Urk - heller ikke jeg!!!!! - kører også lidt mere disciplineret indtagning af fødevare og andet i disse dage, med håb om top lækkerhed :-) keep up the good work!

  SvarSlet
 2. Blev helt forskrækket!!! Håber det er en mand med alt det hår under hagen....

  SvarSlet
 3. Jeg håber også at det er en mand og aller mest håber jeg der er noget "photoshop" involveret.

  SvarSlet
 4. Pyh, om jeg fatter, hvordan du når alt det!! Jeg har ikke set indersiden af et fitness-center, siden jeg blev mor... Til ET barn! Så stærkt gået, siger jeg, og held og lykke med projektet.

  SvarSlet
 5. Tak tak - det er dæleme heller ikke nemt at finde tid til det hele. Jeg har forsøgt at nå en halv times motion hver dag og springer jeg over må jeg bare tage en times motion dagen after. I denne uge kommer jeg til at mangle en time, men sådan kan det jo gå ;O)
  KH CHarlotte

  SvarSlet
 6. Hej. vil lige informere om, at der er kommet ændringer i min give away. Du kan læse yderligere på min blog :)

  SvarSlet