fredag den 7. januar 2011

IGEN udsalg

275,- måtte jeg slippe med for dette fantastiske møbel, det synes jeg var lidt af et kup. Min plan er, at den skal males og stå på Valdemars værelse, så har han et skrivebord, som en næsten skoledreng vel bør have. Jeg har hverken bestemt farve eller nye greb endnu, så gode ideer modtages gerne. Jeg har dog en hel del andre maleprojekter, som jeg har lovet mig selv at gøre færdig først.

10 kommentarer:

 1. Wow - det var utrolig billig for et slikt flott møbel! Kjempeflott! :-D

  SvarSlet
 2. Hold da op, hvor er den flot og sikke billigt - det var virkelig et kup!!!
  Spændende hvad de andre malerprojekter er?? ;)
  Kh Tina

  SvarSlet
 3. Godt køb ;0)
  spændt på farvevalg ...

  SvarSlet
 4. Utrolig flott møbel! Gleder oss til å se det ferdige resultat :)

  SvarSlet
 5. Sikke et fint møbel du der har fået fat i!! I forhold til farvevalg kunne gul være et forslag... det er jeg personligt blevet lidt vild med på det sidste og evt. noget brun/gul tapet med elefanter fra blafre design på nogle af de små skuffer. Sådan ville jeg lave det hvis det skulle stå på min søns værelse ;)
  Julie

  SvarSlet
 6. ...Jeg ville male det gråt, og så sætte nogle limegrønne greb på. Når man er en stor skoledreng så synes jeg godt at det må lugte lidt af pre-teen værelse :) Måske også beklæde de 3 små skuffer med noget tapet med limegrønt islet?

  SvarSlet
 7. Hvor er den fin - men uha nej, jeg ville sørme ikke male den :-) Du kan måske gøre den mere nutidig og smart med ting og sager, du kan stille på den.

  SvarSlet
 8. Jeg er helt enig med May - det ville være synd at male det.

  SvarSlet
 9. Tak for alle jeres gode råd, jeg overvejer at lade være med at male den, det kan jeg jo altid gøre senere hvis jeg fortryder ;O) Lakken er desværre bare lidt ødelagt hist og pist.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet