tirsdag den 25. januar 2011

Vinderen er fundet!!!

Jeg er fuldstændig overvældet over hvor mange der havde lyst til at være med i min give away. Tak for alle roserne af vestene. Under optællingen af lodderne kiggede jeg forbi mange af jer, hold da fast hvor er blogland fyldt af skønne kreative personer. Jeg troede, at jeg havde "opdaget" de fleste, men de fleste havde jeg aldrig set før, vildt når jeg kigger på at jeg i forvejen følger ca. 400 blogs.
Jeg talte til 335 lodder i konkurrencen, og da optællingen først var færdig lige før midnat, bad jeg Random om hjælp. Nummeret som blev udtrukket var 283 og tilhører "Krudtuglensmor" som kan skrive en mail til mig, så vi kan finde ud af hvilken vest I vil have.
Mit mål med min giveaway var at give en lille ting videre til al den venlighed og hjælpsomhed, jeg har mødt i blogland og som tak for al den inspiration jeg får, AF HELE MIT HJERTE TAK!!!!!
Og det er da ikke nogen hemmelighed, at jeg jo også har set at der følger faste læsere med i denne "leg"
VELKOMMEN TIL ALLE MINE NYE LÆSERE.
Charlotte

6 kommentarer:

 1. Aijjjj - til lykke til Krudtuglen og hendes mor. Og hvor er det bare skønt med så mange deltagere :-) Jeg nyder at følge med og vil glæde mig til at se hvad du finder på fremover.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Lettere grøn i mit lille ansigt af misundelse, vil jeg ønske krudtuglens mor et stort tillykke med præmien! Heldige asen ;)
  Din give away var super lækker.... mere mere mere af den slags :)
  Hej fra Rikke.

  SvarSlet
 3. Jeg ville ønske jeg havde masser af tid så jeg kunne strikke til alle der gerne ville have en ;O) men lover at jeg snart laver en give away igen. Jeg er desuden med i en blogleg hvor jeg skal bytte gaver med nogen så hæng på, man ved jo aldrig hvad jeg kunne finde påat putte i min gave!!
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 4. JAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! Er du VIMMER jeg jubler!!!!!!! Simpelthen den lækreste præmie, og jeg er hovedkulds forelsket i de veste!!! Luna bliver bare en darling i den vest, og det skal stadig være den brune med hvide mennesker - jeg er helt solgt!!!

  Min svigerinde ringede og fortalte mig det, for hun så det inden mig og jeg var lige ved at falde bagover og fik vist også blæst lidt ørerne af hende, fordi jeg jublede så meget :)

  Jeg sender dig lige en mail :) :) :)

  SvarSlet
 5. tillykke til krudtmor, og ÆV fordi jeg ikke vandt.

  SvarSlet
 6. Jeg er også noget misundelig.. :) Meb siger da også tillykke til Krudtuglens mor :)

  Jeg har tagget dig i en blogleg :) Se hos mig, hvad det går ud på :)

  SvarSlet