mandag den 18. april 2011

Long time no see

Der går godt nok langt imellem jeg får lavet et indlæg til bloggen, men jeg følger skam med blandt alle jer andre. Siden sidst er min computer afgået ved døden og en ny er kommet på plads. Da jeg jo nærmest er analfabet foran skærmen er der flere ting jeg ikke har fået styr på, så jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå. Siden sidst har jeg strikket en hel del veste, blandt andet disse 2 som er sat til salg her
Jeg har forøvrigt bemærket, at der er rigtigt mange der er blevet inspireret af mine veste, en garnbutik har endda lavet en opskrift til salg (kopi og not kopi!!)

8 kommentarer:

 1. Hvor er det også skønt med elefanter på vestene :) Træls med kopier, men det er på en eller anden måde en kompliment :S

  Vi skrev på et tidspunkt om en bestilling på 4 veste, som ikke haster. Kan du modtage sådan én nu?

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Jeg har også valgt at tage det som en kompliment, meeeen der var lidt andet indover inden jeg kom så langt ;O)Ja det kan jeg sagtens. Jeg skal lige have opdateret hvilke størrelser, farver og mønstre. Det vil være super fint, hvis vi kan få det sat igang inden påske, da jeg er på ferie lidt efter påske. Du kan skrive til charlotte-c-andersen@hotmail.com
  KH Charlotte

  SvarSlet
 3. Åh Charlotte - igen et skønt mønster fra din hånd. Så fin :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Åååå!!!! for en nydelig vest jeg fikk til snuppa mi i posten i dag.
  Det var en flott påskeoverraskelse:)
  Tusen tusen takk!!!
  Lurer på hva jeg skal finne på for å matche en så flott gave?
  Ønsker deg en fantastisk fin påske:)
  Klem.

  SvarSlet
 5. Hmmm. Vil gerne lige blande mig, da jeg selv er veste-strikker også efter egen opskrift ;-)
  Der skal jo ikke meget opskrift til, at strikke en vest på rundpind med bærestykke. - Og mønstrene som du bruger er jo blot gamle hønsestrik-mønstre, som enhver nemt kan tegne på et stykke ternet papir. Det har jeg selv gjort med en del veste, men nu er jeg fornylig blevet ejer af hønsestrik bøgerne, så er det ikke længere nødvendigt..
  Synes måske det er lidt uretfærdigt at du sådan er efter andre med "dit" mønster, når det er ganske nemt at strikke en vest med bærestykke, og man som sådan ikke behøver en egentlig opskrift. - Og mønstrene har altså eksisteret i ufattelig mange år. Både danseringe, hjerter og nu også elefanter... ;-)

  God strikkelyst!

  VH
  Karina

  SvarSlet
 6. Mette: håber du bliver glad for den du valgte, ellers finder vi nok ud af noget ;O)
  Trinepine: dejligt at du blev glad for din!!!
  Karina: Jeg er ked af, hvis du opfatter det som om jeg er efter andre, det synes jeg netop jeg har forsøgt at undgå og blandt andet skrevet, at jeg opfatter som en kompliment.
  KH Charlotte

  SvarSlet
 7. Hej igen Charlotte.

  Jeg er glad for, at du opfatter det som en kompliment. Det vælger jeg også selv at gøre. Synes det er fint at man kan inspirere hinanden her i blogland, og det var altså ikke meningen, at min kommentar skulle lyde så sur. Beklager meget hvis den gjorde det.

  VH
  Karina

  SvarSlet
 8. Hej Charlotte.

  Jeg har ikke modtaget en mail fra dig :(, men godt at høre fra dig, hvis du kan må du gerne sende din adresse.
  så skal jeg nok få sendt dit tapet afsted så hurtig som muligt.

  Kh Sara

  SvarSlet