søndag den 6. marts 2011

Nye udfordringer.

Jeg har i godt 5 år arbejdet på et børnehjem på afdelingen for de 0-6årige. Det var mit ønskejob og jeg har i den tid aldrig tænkt over, at jeg måske skulle prøve noget andet. I forbindelse med besparelser, omstruktureringer og med udgangspunkt i barnets reform, har komunen valgt, at afdelingen skal lukkes. Derfor er en kollega og jeg blevet flyttet på en afdeling med børn fra 8-17 år.
Så i denne uge er jeg faktisk startet på nyt job. Godt nok er det i samme bygning og kollegerne kender jeg da lidt, men aldersegruppen er helt ny!!!!
Så jeg forsøger at "klæde" mig på til opgaven og synes faktisk at den første uge er gået o.k., men for dælen hvor er jeg træt når jeg kommer hjem!!!

5 kommentarer:

 1. Spændende job. Jeg er selv pædagog og har, indtil jeg gik på barsel, arbejdet som støttepædagog for børn med vanskeligheder, både socialt og udviklingsmæssigt. Og findes der noget mere givende? (og hårdt)

  SvarSlet
 2. Det lyder spændende! Nogle gange finder man ud af at andet også kan være spændende, når man får stillet stolen for døren.

  Kig forbi - har lavet en første udgave af en nøglesnor!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Hei
  Jeg vil fortsatt være med på din gavelek.
  Har sendt adressen før, men prøvde igjenn nå.
  Håper den når fram.

  SvarSlet
 4. Hej Charlotte. kig ind forbi du har vundet en an præmierne i min give away.

  Kh Sara

  SvarSlet
 5. KRAP kurset har jeg også fulgt og jeg synes det er supergodt. Held og lykke med din nye placering.

  SvarSlet