tirsdag den 12. juli 2011

Pakkeleg del 2

Jeg ville gerne have vist et close up på den super flotte nøglesnor, men der rakte mine evner ikke, så jeg prøver lige med et nyt indlæg. Pakken bestod af: nøglesnor i mine yndlingsfarver, graziela stoffer (yndlings) hæklede blomster ( jeg har faktisk planer om, at udvide mine hæklekundskaber denne sommer, måske et lille hint) påklædningsdukker som er fordelt blandt mine 2 yngste børn - uden kamp, en rulle tape med de sødeste små hjerter (tror den rulle føler sig alene hos mig - god undskyldning for at købe flere) og så en appetitvækker fra Husflid, som jeg håber snart at komme forbi, til slut et kort fra Berlin med en hilsen fra Mette - Berlin som jeg drømmer om at komme til!!!!!

3 kommentarer:

  1. Hej Charlotte

    Hvor dejligt at tingene nåede godt frem, og at de faldt i din og resten af familiens smag :-) Herhjemme glæder vi os til at kunne bruge vesten - og de andre sager er flittigt i brug. Karen elsker hjerte-dåserne og er helt vild med tage låg af og sætte dem på igen!! Den nye favoritbeskæftigelse :-)

    Kh. Mette

    SvarSlet
  2. Hej Charlotte
    Tak for din kommentar. Jo, hvede er udskiftet med lige dele sigtet spelt.
    Jeg er også fra Herning :) Skærgårdvej 16, Skærbæk, Herning :) Synes ikke jeg finder mange Herningensere i bloggerland.
    Hilsen MARIANNE H

    SvarSlet
  3. Den opskrift må jeg prøve, passer mig fint med noget der er klar til at komme i ovnen, når jeg står op.
    Nej jeg har heller ikke mødt ret mange Herning bloggere i blogland, kun 2 ud over dig, og det er heller ikke nogen jeg tror jeg har mødt i "virkeligheden" ret utroligt, for jeg synes næsten jeg kender alle i Herning ;O)
    KH Charlotte

    SvarSlet