fredag den 5. august 2011

Inspireret!!!

Jeg blev så frygteligt inspireret af dette indlæg, så igår var jeg i træningcentret og trænede en times tid. Mit mål er mindst 4 gange om ugen og håber der rasler nogle kilo af. Jeg skal så også lige have kigget lidt på kosten, det hjælper nok ikke så meget, hvis jeg går i slikskålen inden sengetid.


Købte lige et par smarte vitamin drikke i centeret. Jeg har drukket "go sunshine" i anledning af regnvejret, den smagte fint. Jeg ved i øvrigt ikke lige hvad jeg synes om sådan nogle vitamindrikke, er der mon nogen der har noget info?
 Nå træningscentret kalder til træning!!!!!

3 kommentarer:

 1. Sådan Charlotte!! Godt gået - bare husk at holde ved mindst 3 måneder - derefter kan du slet ikke lade være :-)

  Knus Mette

  SvarSlet
 2. Tak Mette!!!! Jeg har faktisk trænet rimeligt stabilt i et stykke tid og du har ret, det er svært at undvære. Men jeg har ikke trænet så mange gange om ugen og nu har det jo også været sommer og der har jeg været væk i perioder, men jeg har savnet træningen
  KH Charlotte

  SvarSlet
 3. HAHA....sjovt som vi nok er mange, der blev pænt inspirerede af omtalte indlæg...I hvert fald snørrede jeg løbeskoene og tog en tur. Har ikke løbet så længe endnu, men allerede nu kan jeg føle, at der er sket noget med kroppen. Afhængigheden lader bare vente på sig, så mon ikke det var den dårlige samvittighed, ovenpå et super godt indlæg, der sendte mig afsted igår??? Anyways. Skønt at gøre noget for sig selv!
  Mvh Tina.

  SvarSlet