søndag den 22. august 2010

blogflag the easy way


Jeg har længe luret på alle de skønne blogflag her i blogland og har stor lyst til at sy eller hækle nogle. Men for et par dage siden lavede jeg denne hurtige udgave i papir. Den har hængt ved min computerplads, men der er så meget rod at kameraet ikke kunne stille skarpt ;O) (og det er der stadig)Så til ære for dette indlæg kom den op i vinduet og hænge og ja vinduerne trænger til at blive pudsede. Måske der skal hænge en i alle vores vinduer?
Jeg er ikke så hurtig til at få lagt mine færdige projekter på bloggen, idag så jeg en anden skøn kreation på neonpink murersnor hos hende her.
Sjovt som der bliver lavet så mange ting her i blogland som ligner hinanden og så alligevel er forskellige.

4 kommentarer:

 1. Hej. Det var da en god ide at lave flagene i papir, hvis man har så flot mønstret papir i stil med det du har brugt her.
  Hilsen fra Jette

  SvarSlet
 2. Papiret er Rie Elise Larsen til en 10'er pr ark.
  Jeg købte 8 ark og det neonpinke er alm. kopipapir som er malet med Neonpink fra Søstrene Grene. Der er kun brugt et lille hjørne af hvert ark, så der er til flere projekter. Meeen jeg synes også godt jeg kunne bruge lidt flere farver, så måske er jeg nødt til at købe et par ark mere.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 3. Hejsa - hvor er den dog fin din flagranke, tror jeg vil gøre dig kunsten efter. Glæder mig til at følge dine kommende kreationer her på bloggen :o) Pia

  SvarSlet
 4. Det var da en rigtig god idé at lave dem i papir. Jeg har nemlig aldrig fået taget mig sammen til at sy nogle ;)

  SvarSlet