torsdag den 5. august 2010

Maleprojekter


For tiden er jeg igang med at male nogle gamle familiemedlemmer, eller nærmere nogle ejendele, der har tilhørt dem. Denne tallerkenrække har tilhørt min morfars mor, altså min oldemor, som var den eneste oldeforælder jeg nåede at opleve. Den eneste erendring jeg har om hende er, at vi engang besøgte hende på plejehjemmet og midt under besøget tissede hun i bukserne og det løb ned på gulvet Jeg har nok været 2-3 år og tænker at det muligvis var før voksenbleerne var opfundet. Pyha ja jeg er jo født i den tid, hvor blebørn gik med stofbleer og gummibukser og pottetræningen startede vel så snart jeg kunne sidde. (jeg tror dog ikke at jeg har mén efter det)
Men tallerkenrækken fik plads i mine forældres hjem i 70'erne og var dengang malet sort og hang på en væg med noget stormønstret sort og hvidt tapet.
Den blev afsyret og hang i vores køkken nogle år, som opbevaringsplads for diverse blade. Så skulle køkkenvæggene males og den fik plads i kælderen nogle år.
Nu er den så kommet til ære og værdighed igen. Min plan var i første omgang at male den gul, men tror alligevel det passer bedst med hvide møbler i vores køkken.
Straks den var hængt op, lagde manden sin mobil(grim beskidt håndværker udgave)sine nøgler, lidt småværktøj og andre dimser på hylden. Det syntes jeg ikke godt om, så nu står Babuskaerne på hylden og holder vagt!!!!!!

5 kommentarer:

 1. Den ser super ud!!! Og skønt at vide hvor den før har prydet ;-)

  God ide at sætte vagter på hylden!!! Det må jeg afprøve.

  KH

  SvarSlet
 2. Hej Charlotte.

  Ai, hvor er det fedt med andre bloggere fra Herning. Håber du bliver glad for blogland - vær velkommen til at kigge forbi hos mig.
  Tillykke med bloggen.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin! Jeg har også en tallerkenrække stående, som jeg skal se at have malet. Dog har den ikke samme dejlige historie som din. Men det kan den jo få! Med tiden... ;)

  SvarSlet
 4. Vad fin den blev!

  SV: Ja, jag trodde först oxå att det var till huvudet.... men den är alldeles för stor! Man skulle behöva en badboll till huvud om den skulle passa ;-) Kanske var tanken att det skulle bli ett "törklede" men att det blev fel storlek..?

  Kraam LOtten

  SvarSlet
 5. Det er lige sådan en sag jeg ønsker mig, en tallerkenrække hvor kogebogerne kan stå og se lækre ud. Håber jeg kan finde en, når jeg engang når vi flytter næste gang, får plads.
  Kh
  Monika

  SvarSlet