torsdag den 29. juli 2010

Se lige hvad min datter har lavet!!


Min datter går på en fantastisk skole. En friskole som hedder Børneskolen Bifrost hvor undervisningen er noget anderledes bygget op, end i folkeskolen. De bevirker at håndarbejde og hjemkundskab er nedprioriteret og det er kun ganske lidt børnene bliver præsenteret for disse emner.Men så får de til gengæld så meget andet, som jeg ikke kan give. Jeg kan så forsøge at lære de ting fra mig, som jeg er god til. Hos hende her fik jeg lov at låne inspiration og mønster til denne lille nålepude. Min datter har nydt at lave den og er meget stolt og glæder sig til at give den til morfars, kone som har fødselsdag idag. Hun glæder sig til at gå igang med et nyt projekt, som skal være en nålepude til mormor. Inspiration til andre små håndarbejdsprojekter til børn modtages gerne ;O)

5 kommentarer:

 1. Hvor ER den fin.
  Hils din datter og sig at den skal hun være stolt af!
  Jeg har andre små søde motiver der passer til nålepuder, købt i butik sommerfuglen.
  Da du ikke bor i nærheden, kan jeg kopiere et par og sende dig dem med posten!?

  SvarSlet
 2. Tak tak. Dem vil vi da rigtigt gerne se. Kan du evt. sende billede på mail. Både fordi vi så sparer porto og fordi mormor har fødselsdag på tirsdag, så det haster lidt.
  Hilsen Charlotte
  charlotte-c-andersen@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Hej morslille

  Sikke dog en dygtig datter du har...fin nålepude!

  SvarSlet
 4. Mange tak, hun har lige lavet en mere, som mormor fik i fødselsdagsgave idag. Hun er blevet helt bidt af det og vil gerne igang med at lave endnu flere. Når vi lige får bedre tid, vil jeg lige vise hvordan hun gør, en god måde at komme igang på.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 5. Så utrulig søt den er! Og så flott at datteren din liker å lage gaver, håper hun aldri vokser ut av den gode vanen :)

  SvarSlet