søndag den 27. februar 2011

Gavebytteleg

                      Jeg meldte mig for et stykke tid siden til en gavebytteleg hos Blåmejsen og se lige hvilke skønne ting hun sendte mig.
 2 skønne kort (som jeg da egentligt gerne vil vide mere om!) der er også kuvert til, men jeg har planer om at finde et par rammer til de skønne billeder, dem kan jeg da ikke sende videre!!!
 En pakke øko gørdetselv karse. Sjovt nok havde jeg selv planer om at købe en sådan, men kunne ikke finde den i Netto, man skulle tro at Mejse havde set min indkøbsliste. Og svenske heste til en svenskerfan, ja hvis det ikke lige var fordi jeg er dansk, tror jeg at jeg ville være svensk, hvis jeg skulle vælge om. Elsker Sverige og holder ofte ferie i det svenske.
De smukke Hama æg i neonpink snor er kommet op at hænge - og ja jeg kan godt se vinduerne trænger til at blive pudset.
Tak til Mejse for de skønne gaver som alle faldt i rigtig god jord.

Nu er jeg så klar til at sprede legen videre. 2 bloggere kan tilmelde sig legen og bytte gave med mig og starte legen på egen blog.
Kom frisk!!!! Først til mølle!!!

4 kommentarer:

 1. Så fine ting du fikk.
  Kortene var kjempeflotte.
  Jeg vil gjerne være med på pakkelek.

  SvarSlet
 2. Jeg vil også gerne være med :-) Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Dejligt at det faldt i god jord :) Den fine vest du har strikket til Arthur er simpelthen for lækker - ja, det var det hele faktisk :) Kortene er fra en fairtrade butik her i Århus, jeg faldt pladask for dem :)

  SvarSlet
 4. Trinepine og Kirkesjov, dejligt at I ville være med. Trinepine du kan skrive til mig på charlotte-c-andersen@hotmail.com så vi kan bytte adresser. Mette din har jeg jo.
  Mejse dejligt du kunne bruge tingene, læg gerne en adresse på fairtrade butikken, jeg håber på snart at komme til Århus på en osetur.
  God søndag til jer

  SvarSlet