mandag den 12. juli 2010En af de få aktiviter der altid er et hit herhjemme er perler. Det er også morens farvorit, for det er noget børnene kan sidde alene med uden en voksen på sidelinien hele tiden. Dette hjerte er lavet af Valdemar på 5 år, han behøvede kun hjælp til at forme hjertet og nød at lave det færdigt "i et hug"

Jeg brugte en tyver i "Tiger" butikken på denne lille knage som jeg nu kan hænge mine viskestykker på, jeg forstår næsten ikke hvordan jeg har kunnet leve uden.
Jeg har også brugt et par 20'ere på at hjælpe en stakkels blogger, som har fået sine symaskiner stjålet og hun har ikke nogen forsikring. Skulle du have lyst kan du deltage http://tusindfryd-blog.blogspot.com/2010/07/give-away.html

3 kommentarer:

 1. Hej Charlotte

  Tak fordi du deltager i min give away:)
  Og nu fandt jeg frem til din blog, har tilmeldt mig som fast læser og glæder mig til at følge dig fremover.

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 2. Hej Charlotte
  Tak for din kommentar, som jeg har slettet. Heldigvis er det kun de faste læsere der kan se mine oplysninger og nu håber jeg faktisk så få som muligt ser min lille åndsvage fejl. Jeg havde noget liggende i udklipsholder som jeg åbentbart har klippet ind. dumme mig.
  Tak fordi du svarede

  SvarSlet
 3. Hej med jeg begge. Jeg har først nu set jeres kommentarer ;O) Jeg var ikke klar over at man skal tilmelde sig via e-mail, jeg troede jeg fik besked automatisk. Men der er så meget jeg ikke forstår!!!!!
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet